Ambjørn.dk Følg

Dansk historiefortæller
Fredag 26. februar 2021 kl. 22:53
Kontakt Ambjørn Happy

Bogland

E-bøger Lydbøger Papirbøger

1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Krimi 5. Psykologi 6. Sci-fi 7. Spænding 8. Thriller 9. Information


Aina køber en seng

Novelle © Ambjørn Happy


Jeg bor på 3. sal i en lille gade på Nørrebro. Alene efter Sarah flyttede søndag formiddag. Hendes bror Morten, og hendes bedste ven Kasper, tømte lejligheden på en time.

"Jeg vil ikke snakke med dig mere", havde hun sagt med to potteplanter i favnen.

"Du har forspildt dine chancer", tilføjede hun, kantede sig udenom mig og fortsatte ned ad trapperne.

Da jeg kom ind i lejligheden var de næsten blevet færdige med at pille ådslet for de gode stykker kød. Der hvor sofaen havde stået var der kun nullermænd og en plakat med en hest på, pludselig huskede jeg den sommeraften hvor den var blevet raget af væggen og faldt ned. Bogreolen kunne anes som en skygge på væggen. Inde i soveværelset var både sengen og skrivebordet væk. Vores skab var revet åbent, mit tøj lå i bunden af det.

"Ja, sådan går det", sagde Morten tørt.

Jeg vendte mig om og fik øjenkontakt med ham. "Hvad sker der?"

"Spørg Sarah", sagde han - greb fat i gardinstængerne med den ene hånd og tog de sammenfoldede gardiner op i favnen med den anden. Så kiggede han sig om i stuen. Der stod en messingfigur i vindueskarmen, den som jeg gav hende til jul. En smilende Buddha.

"Der er ikke mere", sagde han, vendte sig om og gik ud af lejligheden.

Jeg smækkede døren efter ham. Hun kunne godt have taget nullermændene med sig, synes jeg.

Dagen efter, jeg havde sovet på de nøgne gulvbrædder med en slidt sovepose over mig, bestemte jeg mig for at gå ned til havnen og kaste mig ud foran den første den bedste turistbåd. Min verden var faldet sammen. Den indvendige. Fordi jeg huskede mine fejltrin, og det gjorde mig flov og skamfuld. Jeg havde bedraget min smukke Sarah. Med hendes bedste veninde. Kvinder tager den slags meget tungt. Det gør jeg ikke. Men skammen over mit sidespring var som en elefant der griber fat i et af stilladsets jernben, den ruskede så hårdt i min selvværdsfølelse at det hele styrtede til jorden i et brag af hårde brædder og jernstænger. Jeg skammede mig, fordi det var blevet opdaget.

Sådan er min natur, jeg kan ikke lide hvis du opdager min hemmeligheder. Jeg kan føre mig frem med hullede sokker i skoen, men hvis jeg bliver tvunget til at gå i strømpesokker, så skammer jeg mig over den nøgne storetå som stikker frem. Det er ikke rart at blive afsløret, synes jeg.

Det var frækt og dejligt, den lørdag nat da Line og jeg stod sammenslyngede i baggården, og Kasper holdt indflytterfest nogle etager over os. Hun var jo ensom og ulykkelig, og havde set på mig med kærlighed i øjnene - det var næsten en god gerning at kysse hende og trække op i hendes kjole...

Følg med og læs resten

Læs Novelle, ca. 9 sider mere. ! & ?  


Dansk historiefortæller Fotograf Aarhus Fotografi Video Aarhus Menneske Scenekunstfoto Portrætfoto Kunstfoto Modefoto Bogland.dk E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Information Troværdigt salg Salg Kommunikation Mødebooking Debat Telefonsalg Forretning Livet i Lykkeland Lykkeland Inspiration Prins Amlet Prins Amlet Tænkepause Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tekst & Foto Tekst & Foto Billigste pris Hele Sandheden Dansk satire Christiansborg Satire Virkeligheden Gratis psykologhjælp Vitalog Brevkasse Danish storyteller


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til ambiorn.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.34.237.124.210 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Ambiorn.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.


Sand Historie

Ambjørn.dk © 2021

0 ms.


Fri adgang til alle historier, film og foto

Klik "ok" på linket i mailen, så får du en mail med ugens nye historier i tekst, foto og film.

+ Plus fri adgang til de hemmelige sider.

(ingen reklamer, ingen spam, kun historier)
(ingen penge)OPRET

Følger du allerede siden, så klik her.
Login


Fri adgang til alle historier, film og foto
LOGIN

Glemt dine login billeder?
Få dine 3 loginbilleder sendt til dig i en email.
Glemt password

Følger du ikke siden? Klik og begynd på det.
(ingen reklamer, ingen spam, ingen penge)
Følg