Ambjørn.dk Følg

Dansk historiefortæller
Onsdag 3. marts 2021 kl. 10:38
Kontakt Ambjørn Happy

Bogland

E-bøger Lydbøger Papirbøger

1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Krimi 5. Psykologi 6. Sci-fi 7. Spænding 8. Thriller 9. Information


Marcels Zarafa

Novelle © Ambjørn Happy


Marcel havde en Zarafa. Anderledes kan jeg ikke skrive det. Når han havde våde drømme om natten, væltede han om på ryggen og dynen gled på gulvet, hvilket gjorde pigerne meget nysgerrige da han var ung. Hans Zarafa kunne ikke bære den vulgære betegnelse "kæmpepik", fordi dertil var den alt for glat, blød og afslappet hudfarvet. Den var ikke noget lem, eller penis, dertil var dens glubende begær for voldsomt. Den var ikke "lille mister Joe", og da slet ikke "sjoveren".

Den var hans Zarafa.

I vores verden er alt det store meget bedre, end det der er småt. Saldoen på bankkontoen. Skyskraberens højde. Kræfterne i din arm. Skønheden i dit ansigt. Men sådan følte Marcel det ikke. For ham var det meget værre, at den var større. Oven i købet var hans testikler spændte og hævede, som en tyr der har stået på stald hele vinteren, og i det øjeblik bonden lukker dyret ud på græsset, så spændes tyrens muskler. Alt rusker i ham for at styrte afsted. En hel vinters livskraft er opspændt i dyret og vågner til dåd.

Marcels underliv var sådan en dirrende tyr, fnysende og utålmodig efter at blive lukket ud. Ja, hele hans senede krop var fyldt ud med hormoner, så han nogle gange var nødt til, diskret, at holde sig for næsen.
For eksempel når han stod i kø i supermarkedet.
Duften fra hudfolden bag en kvindes glatte ører røg lige ned i mellemgulvet, og så vågnede dette monster og strakte sig på en måde, der mere end en gang havde fået et par gamle bukser til at revne....

Følg med og læs resten

Læs , ca. 7 sider mere.

Skriv en kommentar
 ! & ?  >Dansk historiefortæller Fotograf Aarhus Fotografi Video Aarhus Menneske Scenekunstfoto Portrætfoto Kunstfoto Modefoto Bogland.dk E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Information Troværdigt salg Salg Kommunikation Mødebooking Debat Telefonsalg Forretning Livet i Lykkeland Lykkeland Inspiration Prins Amlet Prins Amlet Tænkepause Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tekst & Foto Tekst & Foto Billigste pris Hele Sandheden Dansk satire Christiansborg Satire Virkeligheden Gratis psykologhjælp Vitalog Brevkasse Danish storyteller


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til ambiorn.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.237.178.91 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Ambiorn.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.


Sand Historie

Ambjørn.dk © 2021

15 ms.


Fri adgang til alle historier, film og foto

Klik "ok" på linket i mailen, så får du en mail med ugens nye historier i tekst, foto og film.

+ Plus fri adgang til de hemmelige sider.

(ingen reklamer, ingen spam, kun historier)
(ingen penge)OPRET

Følger du allerede siden, så klik her.
Login


Fri adgang til alle historier, film og foto
LOGIN

Glemt dine login billeder?
Få dine 3 loginbilleder sendt til dig i en email.
Glemt password

Følger du ikke siden? Klik og begynd på det.
(ingen reklamer, ingen spam, ingen penge)
Følg