Dansk historiefortæller
Torsdag 21. januar 2021 kl. 02:34
Kontakt Ambjørn Happy

Fotograf Aarhus

1. Menneske 2. Scenekunstfoto 3. Portrætfoto 4. Kunstfoto 5. Modefoto

Fotografi Video Aarhus


Fotograf Aarhus

Fotojournalist i Aarhus


Foto: Blanka Papp, portræt

Billeder fra virkeligheden er den bedste reklame. PR-foto, coverfoto, plakatbilleder, bandfoto og foto til hjemmesiden. Ring og få en snak med fotojournalisten i Aarhus når det gælder projekter omkring kunst og kultur.
Moderne reklame lever af sandhed, virkelighed, autencitet. Den lever også af fiktion, følelser og drama. Men alt sammen er det pakket ind i virkelighed. Virkeligheden sælger alt, fordi virkelighed kan vi stole på. Det er dens natur.

Kunst og kulturfotograf i Aarhus


Foto: Simon Mathew David Bowie Lazarus

Fotograf til scenekunst, teater, dans, events, performance. Tjek et par billeder fra scenekunstens univers.
Giv et kald eller skriv, hvis du er kunstner og er på udkig efter en billig fotograf i Aarhus. Jeg har ikke tid til alle opgaver, men måske kan være din opgave jeg fotograferer næste gang, eller laver video til. Så, hold dig ikke tilbage.

Modefotograf Aarhus


Foto: Blanka Papp Fashion Design, Model Cecilie Andersen

Se her nogle eksempler på modefoto i Aarhus. Fotografen arbejder i den kunstneriske retning, kombineret med et vågent øje for troværdighed og autencitet.
Giv et kald og få en snak om modefotografering.

Fotograf til medarbejderbilleder


Foto: Citylight

Alle medarbejdere er unikke, kompetente og fantastiske. Det er derfor kunderne elsker dem. Ikke på grund af et slips eller en ny frisure. Det er personligheden vi elsker! Vi sælger ikke ret meget på et slips, men vores personlighed sælger alt.

Mange mennesker synes det er lidt ubekvemt at blive fotograferet. Vi føler os nemt forkerte på billeder. Derfor forsøger vi at smile når fotografen dukker op på firmaet. Derfra går det i den forkerte retning. Vi bliver stive i blikket og der går slips i den. Det bliver for pænt, og vi er meget mere end det.
estil tid til fotografering af dine medarbejdere for at vise kunst og kultur i firmaet.

Tjek jeres billeder af medarbejderne på hjemmesiden af og til. Det er typisk en side som nye kunder tjekker ud for at finde kontaktdata.
Hvad er det for nogle mennesker der er ansat? Svarer billederne til virksomhedens dynamik, kvalitetsans og personlighed. Kan man genkende den person man snakker med i telefonen?
Fotografen i Aarhus er god til hurtige portrætter af medarbejderne, så man føler sig set og fotograferet fra den rigtige vinkel. Giv et kald, eller tjek selv priserne på medarbejderfoto i Aarhus.

Erhvervsfotograf i Aarhus


Foto: Danske Fragtmænd leverer til døren

Firmaportrætter og gode billeder af medarbejderne. Det er også kultur. Er jeres erhvervsfoto gode nok, eller er de blevet uaktuelle? Er der nok opmærksomhed i dine billeder?
Virkeligheden er den bedste sælger. Det ved vi. Det er når vi har forbindelse med hinanden, at vi køber og sælger og driver forretning. Sådan kan billederne af din butik også være. Der kan være autencitet, nærvær og personlighed i firmaets billeder.

Fotografen fotograferer i Aarhus

Jeg fotograferer hverdagen, kunst og kultur som teater og dans, men laver også portrætbilleder af mennesker, tanker og idéer.

Fotograf Aarhus
Ambjørn Happy, fotograf & journalist, djh
Vilh. Bergsøes Vej 31, Aarhus
Tlf.: (+45) 26 13 41 11. Tlf. tid: 9-21 på hverdage
- Læg en besked hvis jeg er optaget og få et kald retur.
Email: [email protected] Web: Fotografen.dk


Kontakt Ambjørn Happy

© ambiorn.dk 2021

Security: Pixlogin protects your access to ambiorn.dk along with the global anycast firewall from Cloudflare. Your communication from IP.3.239.40.250 is encrypted with HTTPS/SSL.
Economy: ambiorn.dk is a no-money-no-profit personal website created by a Danish artist.

Dansk historiefortæller Fotograf Aarhus Gode bøger Troværdig kommunikation Livet i Lykkeland Danish storyteller

Selvmordstanker Mødekonsulent Aarhus Bonustid Dirty Søster Forfatteren Ambjørn Happy Aina køber en seng

16 ms.