Fra vor udsendte korrespondent i Danmark. Nogen påstår hele.dk er satire. Ha! Det er til at grine ad.
Mandag 1. marts 2021 kl. 17:10

Nyheder fra Christiansborg

Christiansborg i det centrale København er hjemsted for Danmarks parlament Folketinget, for Højesteret og Statsministeriet, samt kirke og hestevæddeløb for kongehuset. Royale og politikere har på skift kommet til at sætte slottet i brand.

Ny praktikant til udenrigsminister
Dansk satireChristiansborg

Børnenes udenrigsminister, Kække Kofoed, er en glad mand i disse dage.

"Ja, jeg har fået ny praktikant, så nu er det noget sjovere at 'komme' på arbejde", siger Kække Kofoed til .

"Sara hun en flot pige, du ved - velformet med langt, lyst hår. En god fast bagdel, slanke lår og et par dejlige attributter, ja rent ud sagt et par fantastiske patter", fortsætter Kække Kofoed med et drømmende ansigtsudtryk.

"Men det bedste er, hun er interesseret i politik! Den slags piger har jeg det bedst med. Det er ikke kun udseendet det handler om, man skal også kunne snakke sammen som to voksne mennesker."

15-årige Sara går i skole i Allerød, men familien stammer oprindeligt fra Esbjerg hvor udenrigsministeren tidligere har haft store oplevelser med søde praktikanter.

Minkavlerne jubler: Statsminister køber minkpels
Dansk satireChristiansborg

Minkavlerne jubler. Mette Wuns Frederiksen har investeret et 5-cifret beløb og har købt en luksuspels fra den hårdt trængte branche.

"Mine propaganda drenge siger jeg snart ikke kunne være andet bekendt, efter de gæve minkavlere ved et beklageligt uheld kom til at slå alle deres dyr ned", siger Mette Wuns til .

"Men for at være helt ærlig. Dette her handler ikke om politik. Prøv at mærke hvor blød den er? Det har altid været mit store ønske at få en minkpels, - den føles så lækker mod huden. Faktisk har jeg drømt om at få en pels lige siden jeg var tændstikpige i Aalborg."

Statsminister Mette Wuns ønsker ikke at oplyse hvad hun har betalt for minkpelsen. Men kilder vurderer, at der er tale om et 5-cifret beløb. En stor dag for dansk minkavl.


 ! & ?  Hele.dk er et satirisk magasin.© hele.dk 2021

8 ms.