Ambjørn.dk Følg Søndag 18. april 2021 kl. 01:55


Hele.dk

Hele Sandheden
Dansk satire 1. Christiansborg 2. Satire 3. Virkeligheden


Nyheder fra Christiansborg

Christiansborg i det centrale København er hjemsted for Danmarks parlament Folketinget, for Højesteret og Statsministeriet, samt kirke og hestevæddeløb for kongehuset. Royale og politikere har på skift kommet til at sætte slottet i brand.

Flot 15-årig pige er ny praktikant for Kjeppe Kofod
Dansk satireChristiansborg

Udenrigsminister Kjeppe Kofod er en glad mand i disse dage. Socialdemokratiet har fået nye praktikanter fra folkeskolernes afgangsklasser, blandt andet den lyshårede Sara fra Allerød.

"Hun er sådan en flot pige", siger Kjeppe Kofod til . "Og det skader bestemt heller ikke at hun har mange talenter, selvom hun kun er 15 år gammel. Jeg kan snakke med hende som med et voksent menneske. Aldrig har jeg været så glad for at 'komme' på arbejde, som jeg er i dag."

Udenrigsministeren har længe været plaget af dårlig presse, men på torsdagens pressemøde var journalisterne umiddelbart begejstrede for den ny praktikant, som Kjeppe Kofod viste frem.

Ytringsfriheden må og skal aflives
Dansk satireChristiansborg

Danskerne kan få op til 16 års fængsel for at kritisere Danmarks kvindelige statsminister, Mette Wuns Frederiksen.

Det siger politiet i Aarhus, efter en kampvogn har været ude i jydernes hovedstad og anholde en 29-årig kvinde for at have viderebragt et foto af en brændende dukke på facebook. Et foto som kritiserer statsministerens politiske handlinger.

er enig! Lad os få den ytringsfrihed afskaffet, Mette Wuns!

Mette Frederiksen har købt KZ-mur i Israel til Vollsmose
Dansk satireChristiansborg

Mette Wuns Frederiksen besøgte i virkeligheden den israelske statsminister Benjamin Netanyahu for at studere mure. Det afslører regeringen nu i en presse meddelelse til danske medier.

"Vi har købt 10.000 meter god betonmur som vil blive sat op rundt om Vollsmose. Israelerne er førende indenfor indkapsling af ghettoer. Det er god mur, fremstillet af de bedste israelske eksperter. Muren bliver 10 meter høj, og vi forventer arbejdet er afsluttet inden det bliver sommer", siger sundhedsminister Magnus Kæmpeeskimo Heunicke.

Minkavlerne jubler: Statsminister køber minkpels
Dansk satireChristiansborg

Minkavlerne jubler. Mette Wuns Frederiksen har investeret et 5-cifret beløb og har købt en luksuspels fra den hårdt trængte branche.

"Mine propaganda drenge siger jeg snart ikke kunne være andet bekendt, efter de gæve minkavlere ved et beklageligt uheld kom til at slå alle deres dyr ned", siger Mette Wuns til .

"Men for at være helt ærlig. Dette her handler ikke om politik. Prøv at mærke hvor blød den er? Det har altid været mit store ønske at få en minkpels, - den føles så lækker mod huden. Faktisk har jeg drømt om at få en pels lige siden jeg var tændstikpige i Aalborg."

Statsminister Mette Wuns ønsker ikke at oplyse hvad hun har betalt for minkpelsen. Men kilder vurderer, at der er tale om et 5-cifret beløb. En stor dag for dansk minkavl.


 ! & ?  
Hele.dk er et satirisk magasin.Ambiorn.dk © 2021

0 ms.