Ambjørn.dk Følg Tirsdag 20. april 2021 kl. 22:48

Skriv eller ring

Hele.dk

Hele Sandheden
Dansk satire 1. Christiansborg 2. Satire 3. Virkeligheden


Mette køber KZ-mur i Israel for at inddæmme coronasmitte i Vollsmose

Af Finn Storm • Tirsdag 9. marts 2021

Her får du hele sandheden om statsministerens besøg i Israel. Hun skulle ikke se på vaccine-fabrikker, fordi Israel har ingen produktion af vaccine. Historien var et røgslør. I virkeligheden besøgte Mette Wuns Frederiksen den israelske statsminister Benjamin Netanyahu for at studere mure.

Socialdemokratiet indfører de gamle værktøjer for at spærre problemet inde.

Med på rejsen var den østrigske Kansler, som også har døjet en del med ulydige ikke-ariske statsborgere. De to nationalt socialistiske statsledere var enige om at undersøge hvorvidt israelsk KZ-mur teknologi kan løse problemerne med corona-smitte fra ghettoer. Det erfarer HELE fra sædvanligvis velunderrettet kilde, nemlig regeringen selv.

En stor dag for folke-sundheden, folket og folkets fremtid

"Vi har købt 10.000 meter god betonmur som vil blive sat op rundt om Vollsmose. Israelerne er førende indenfor indkapsling af ghettoer. Det er god mur, fremstillet af de bedste israelske eksperter. Muren bliver 10 meter høj, og vi forventer arbejdet er afsluttet inden det bliver sommer", siger sundhedsminister Magnus Kæmpeeskimo Heunicke.

"Det er en stor dag for folke-sundheden", proklamerer kæmpeeskimoen i et folkeligt tonefald.

Er allerede testet på mennesker

"Vil muren være nok til at stoppe udbredelsen af corona-smitte i Odense?"

"Ja, vi har fundet den endelige løsning", siger Magnus Kæmpeeskimo Heunicke. "Og vel at mærke en løsning som allerede er testet på arabere uden nævneværdige bivirkninger."

Mette Wuns Frederiksen afviser at give interviews om mur-købet, men henviser danske journalister til sin facebook-konto hvor hun deler sine feriebilleder fra den romantiske tur til Israel. Hun siger dog, at hun som statsminister naturligvis benyttede sig af det enorme vaccine-overskud i Israel til at springe over køen.


En glad og lettet statsminister viser sine noter fra rejsen. Punkt 4 fortæller om den ny mur der skal indkapsle Vollsmose.

Skriv en kommentar
 ! & ?  Hele.dk er et satirisk magasin.Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til ambiorn.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.34.204.186.91 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Ambiorn.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.


Sand Historie

Ambiorn.dk © 2021

31 ms.


Fri adgang til alle historier, film og foto

Klik "ok" på linket i mailen, så får du ugebrev og fri adgang til de ikke-puritanske sider.

(ingen reklamer, ingen spam, kun historier) (ingen penge)


OPRET

Følger du allerede siden?
Login


Fri adgang til alle historier, film og foto
LOGIN

Få dine 3 loginbilleder i en email.
Glemt password

Følger du ikke siden?
Følg