Ambjørn.dk Følg Søndag 18. april 2021 kl. 11:00


Troværdig.dk

Troværdigt salg
Salg Kommunikation 1. Mødebooking 2. Debat 3. Telefonsalg 4. Forretning


Er facebook blevet den store bandit?

Af Ambjørn Happy • Søndag 31. januar 2021

Politikere kritiserer facebook for at krænke ytringsfriheden. Og det er sandt. Igen og igen laver kommunikationsgiganten censur, hvilket ikke er lovligt i Danmark. Lars Hedegaard fortæller at facebooks censorer ligefrem er gået ind i hans opslag og har "rettet dem til", fjernet en overskrift og skåret i teksten.

"Jeg havde skrevet et opslag, der handlede om slaveri. Det var tre korte afsnit med en overskrift. Facebook fjernede så overskriften og det sidste afsnit og skar i teksten der var tilbage, for så at publicere den som om jeg selv havde skrevet det."
Lars Hedegaard i BT.

Alle love skal også gælde facebook, inklusiv ytringsfriheden

En række fremtrædende debatører bliver udelukket af facebook, youtube og twitter, skriver DR. Blot det at nævne navnet på en frihedskæmper er nok til at blive censureret. Ja faktisk bare at linke til DRs omtale er nok til at du bliver ramt af censur. Tendensen ses over hele verden, ikke kun i Danmark.

Diktaturstater har vores foragt

Vi har alle den største foragt for censur som foregår i diktaturstater. Politikere overvejer derfor muligheden for at du kan sagsøge facebook, eller give facebook milliardbøder for censuren. Alle er velkomne til at kommunikere ad andre kanaler end facebook, twitter og youtube. Men de facto er der ikke noget alternativ. Dem der har magten over medierne, de har også magten til at begå censur, og det vil nogle politikere lave om på.

Hvad synes du? Er censur okay, eller bør facebook overlade det til domstolen at afgøre om for eksempel Lars Hedegaad siger noget kriminelt? Skal din bager have lov til at bestemme hvad du snakker om med dine venner mens du venter i køen i hans butik?

Skriv en kommentar
 ! & ?  Dansk historiefortæller Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bøger uden censur E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Information Fotograf Aarhus Fotografi Video Aarhus Hverdagen Scenekunstfoto Portrætfoto Kunstfoto Modefoto Hele Sandheden Dansk satire Christiansborg Satire Virkeligheden Livet i Lykkeland Lykkeland Inspiration Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tekst & Foto Tekst & Foto Billigste pris Troværdig.dk Salg Kommunikation Mødebooking Debat Telefonsalg Forretning Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi Danish storyteller


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til ambiorn.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.236.228.250 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Ambiorn.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.


Sand Historie

Ambiorn.dk © 2021

16 ms.


Fri adgang til alle historier, film og foto

Klik "ok" på linket i mailen, så får du en mail med ugens nye historier i tekst, foto og film.

+ Plus fri adgang til de hemmelige sider.

(ingen reklamer, ingen spam, kun historier)
(ingen penge)OPRET

Følger du allerede siden, så klik her.
Login


Fri adgang til alle historier, film og foto
LOGIN

Glemt dine login billeder?
Få dine 3 loginbilleder sendt til dig i en email.
Glemt password

Følger du ikke siden? Klik og begynd på det.
(ingen reklamer, ingen spam, ingen penge)
Følg