Ambjørn.dk Følg Søndag 18. april 2021 kl. 10:39


Troværdig.dk

Troværdigt salg
Salg Kommunikation 1. Mødebooking 2. Debat 3. Telefonsalg 4. Forretning


Denne persontype er den bedste mødebooker for dig

Af Ambjørn Happy • Onsdag 6. januar 2021

Det kan være svært at vælge den rigtige mødebooker til din salgsafdeling. Her er 5 tip til at træffe det rigtige valg.

1. Mødebooker med stamina

Det er et anstrengende job at ringe til 100-150 mennesker i løbet af en arbejdsdag. Rigtigt nok - mødebookeren får mange nej'er i løbet af dagen, men som sådan er det bare hårdt. Forestil dig at gå nede på gågaden og falde i snak med 100 forskellige mennesker på en dag. En ad gangen.

"Goddag, hvem er jeg, hvem er du, hvorfor skal vi tale sammen, kan vi lide hinanden, er der muligheder for fælles interesse?"
Det kræver giga meget energi at gøre dét hver dag, hele dagen, og have succes med det. Derfor er udholdenhed den primære kvalitet du skal se efter i din mødebooker.

Den typiske sælger er ikke udholdende som en marathonløber. Dine sælgere er hurtige, de er spurtere, de præsterer for vildt - og bagefter slapper de af. Din mødebooker kan aldrig slappe af. Det er fast arbejde, 100 til 150 samtaler hver dag, hver uge, hver måned. Altid.

Stamina, det er et godt karaktertræk hos din mødebooker.

2. Mødebooker med høflighed, venlighed, empati

Respekt er afgørende, når vi starter en samtale med en fremmed person. Det er ikke til at vide hvad der sker i personens liv, lige nu, eller i går. Vi kan blive stressede af forhold internt i firmaet. Måske chefen opfører sig dårligt, eller firmaet er i alvorlige problemer. Og vi kan blive stressede af private årsager, skilsmisser, dødsfald, for lidt nattesøvn.

Derfor er respekten afgørende. Din mødebooker skal på et splitsekund fornemme, hvordan er humøret hos den der tager telefonen i virksomheden. Hvis tidspunktet for samtale er ubelejligt, må din mødebooker høfligt trække sig tilbage. Man kan altid give personen et kald en anden dag.

3. Mødebooker med forretningsforståelse

Årsagen til at arrangere et møde er udelukkende af hensyn til forretningen. Din forretning og kundens forretning. Derfor skal mødebookeren have forståelse for principperne i forretning. Skåret ned til græsplænen, så er princippet fælles gevinst.

Lige så vigtigt som det er at booke møder til dig, skal din mødebooker være trænet i at sige nej til møder som hverken vil gavne dig eller den potentielle kunde.

4. Mødebooker med godt humør og overskud

Du vil foretrække en mødebooker som har høj energi, er glad og afslappet. Men der en catch her. Du vil ikke have en psykopat ansat. Uanset at psykopater er værdifulde for at få ting gjort i en fart, så er det uholdbart at lade en sådan person varetage den første kontakt til potentielle kunder.

Glad og afslappet. En positiv indstilling til livet. God til at acceptere tingene som de er, og samtidigt kigge efter nye muligheder for at arrangere gode salgsmøder for din virksomhed. Dén type mødebooker vil du foretrække.

5. En mødebooker der stiller krav om belønning

Du kan stille stærkere krav til din mødebooker, hvis vedkommende også stiller krav til dig. Jobbet som mødebooker er ikke et job for mennesker der er submissive, akkurat som det er tilfældet med sælgere. Der skal være noget kant og ambition. En person der vil fremad, det er en fin type mødebooker.

Skriv en kommentar
 ! & ?  Dansk historiefortæller Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bøger uden censur E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Information Fotograf Aarhus Fotografi Video Aarhus Hverdagen Scenekunstfoto Portrætfoto Kunstfoto Modefoto Hele Sandheden Dansk satire Christiansborg Satire Virkeligheden Livet i Lykkeland Lykkeland Inspiration Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tekst & Foto Tekst & Foto Billigste pris Troværdig.dk Salg Kommunikation Mødebooking Debat Telefonsalg Forretning Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi Danish storyteller


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til ambiorn.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.236.228.250 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Ambiorn.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.


Sand Historie

Ambiorn.dk © 2021

24 ms.


Fri adgang til alle historier, film og foto

Klik "ok" på linket i mailen, så får du en mail med ugens nye historier i tekst, foto og film.

+ Plus fri adgang til de hemmelige sider.

(ingen reklamer, ingen spam, kun historier)
(ingen penge)OPRET

Følger du allerede siden, så klik her.
Login


Fri adgang til alle historier, film og foto
LOGIN

Glemt dine login billeder?
Få dine 3 loginbilleder sendt til dig i en email.
Glemt password

Følger du ikke siden? Klik og begynd på det.
(ingen reklamer, ingen spam, ingen penge)
Følg