Ambjørn.dk Følg Onsdag 14. april 2021 kl. 15:31


Troværdig.dk

Troværdigt salg
Salg Kommunikation 1. Mødebooking 2. Debat 3. Telefonsalg 4. Forretning


Mødekonsulentens 5 værktøjer

Af Ambjørn Happy • Onsdag 6. januar 2021

Her er et par tips til B2B-møder og B2B-salg som jeg har erfaring med virker.

Forretningsfolk vil gerne snakke med telefonsælgeren, hvis han er:
1 Respektfuld
2 Autentisk
3 Empatisk
4 Gevinstorienteret
5 Lytter til et nej.

Disse fem værktøjer bygger bro mellem forretningsfolk.

Vi booker mødet for at sælge

Når det gælder mødebooking arbejder den professionelle mødekonsulent typisk for et andet firma hvor sælgerne er mindre erfarne i at ringe til fremmede mennesker og lave kold kanvas. De er måske stærke til at sælge ansigt til ansigt, men har endnu ikke erobret kold kanvas over telefonen.

Men når vi overlader mødebooking til en anden person, så opstår der en udfordring. Den person som ringer op og starter relationen med en ny kunde, han er en anden person end den der træder ind hos kunden og giver hånd for at lave forretning. Man risikerer at starte relationen på den forkerte fod, så at sige.

Hvis man vælger en fremmed til at booke møder for sig, så vælg en mødebooker der minder om dig selv.
- Samme temperament (der er 4 af dem)
- Samme type indenfor det maskuline/feminine
- Samme power, troværdighed og intention
- Samme intelligens, nogenlunde.

Følelser er 95%, fakta er 5%

Mødet skal bookes for at sælge, derfor skal mødekonsulenten i telefonen opbygge grundlaget for forretning, som er en følelse af tillid, tryghed og attraktion. Alle ved at de første 2-4 sekunder af en samtale er afgørende, fordi starten danner en følelse i os. Allerede efter 10 ord ved vi, om vi kan lide den vi taler med. Hvis ikke vi kan lide folk (95%), så vil vi heller ikke høre hvad det er for en service (5%) de vil sælge til os.

Følelsen bestemmer det meste i mødebooking. Dernæst tjekker vi om den vi taler med har brug for vores produkt, det er jo slet ikke sikkert.

Lyt efter nej'et

Respekt handler om nej. Sikkert kan vi vælte en person og tage tiden og pengene. Men det er ikke holdbart, ligesom bankrøveri er en kortsigtet forretningsplan. Kun aftaler som er baseret på ligeværdighed og frivillighed er gavnlige for civile forretningsfolk i en længere periode. Derfor skal vi lytte efter nej'et, for vores egen skyld, hvis man er en civil forretningsmand.

Giv et godt tilbud

Folk vil gerne lytte, hvis vi lytter til dem. Alle du snakker med tænker: Hvad er der i det til mig? Hvorfor skal jeg bruge en time på dig? Så lyt og giv personen et godt tilbud.

God fornøjelse med mødebookningen.

Skriv en kommentar
 ! & ?  Dansk historiefortæller Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bøger uden censur E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Information Fotograf Aarhus Fotografi Video Aarhus Hverdagen Scenekunstfoto Portrætfoto Kunstfoto Modefoto Hele Sandheden Dansk satire Christiansborg Satire Virkeligheden Livet i Lykkeland Lykkeland Inspiration Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tekst & Foto Tekst & Foto Billigste pris Troværdig.dk Salg Kommunikation Mødebooking Debat Telefonsalg Forretning Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi Danish storyteller


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til ambiorn.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.236.228.250 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Ambiorn.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.


Sand Historie

Ambiorn.dk © 2021

16 ms.


Fri adgang til alle historier, film og foto

Klik "ok" på linket i mailen, så får du en mail med ugens nye historier i tekst, foto og film.

+ Plus fri adgang til de hemmelige sider.

(ingen reklamer, ingen spam, kun historier)
(ingen penge)OPRET

Følger du allerede siden, så klik her.
Login


Fri adgang til alle historier, film og foto
LOGIN

Glemt dine login billeder?
Få dine 3 loginbilleder sendt til dig i en email.
Glemt password

Følger du ikke siden? Klik og begynd på det.
(ingen reklamer, ingen spam, ingen penge)
Følg